sunnuntaina, maaliskuuta 16, 2008

Alaskalainen jääkaappi

Mamman "alaskalainen jääkaappi" merkiltään Alaska Seelachs Filet.


PEDRO: Lara on aina ollut sitä mieltä että ihmiset ovat vähän tyhmiä. Nyt minä ymmärrän mistä se puhuu.

Mammalla on semmonen boikottilista ja sillä alati kasvavalla listalla on "turhat kodinkoneet" (tuo Mac ei kuulu näihin, vaikka minun mielestä se on kone olipa sillä ihmisen nimi tai ei!)
No niin. Turhiin kodinkoneisiin on talven aikana kuulunut laite jota mamma sanoo "jääkaapiksi".

Tähänkin liittyy jokin ihme tarina. Se menee jotenkin näin:
Meillä ei ole enää teeveetä (sen jälkeen kun muut ihmiset siirtyivät digiaikaan. Minusta ihmiset eivät ole siirtyneet mihinkään. Aina vaan näkyy ne samat tyypit kun mennään lenkille)
Koska meillä ei ole enää teeveetä me emme tarvitse myöskään jääkaappia.
Että miten nämä liittyy yhteen?
Mamma kutsuu sitä laihduttamiseksi. (?)
Älkää ihmetelkö. Ei KUKAAN pysy mamman kärryillä.
Näin se tarina kuitenkin jatkuu jos olen ymmärtänyt oikein:

Kun ei ole teeveetä, sen eteen ei jämähdä iltaisin eikä tule nälkä. Jostain syystä ihmiset tulee nälkäisiksi telkkarin edessä. Minulle tulee nälkä kun juoksen metsässä.
Kun ihminen ei katsele telkkaria se tekee jotain muuta. Josta myös saattaa tulee nälkä. Mutta kun ei ole jääkaappia ei voi metsästää kaikenlaisia herkkuja eikä voi tunkea ne ylimääräiset ruoat kaappiin kun ei jaksa syödä niitä kerralla. Ilmeisesti ihmiset säilyttävät kaikki hyvältämaistuvt ruoat siinä jääkaapissa.
Kotona on nykyään ainoastaan tylsää "kuivamuonaa" (tervetuloa joukkoomme Lauman-Johtaja). Sitä mamma syö vaan nälkäänsä eikä huvikseen - kuten esim teeveen ääressä.

Välillä mamma metsästää kuitenkin sellaista ruokaa jota ihmiset pitävät jääkaapissa. Ne eivät pysty syömään ruokaa jos se on "pilaantunutta".
Minä ihmettelen mitäköhän se pilaantunut ruoka on? En ole koskaan nähnyt sellaista, eikä Larakaan vaikka se on minua vanhempi.
Viimeksi mamma osti laatikollisen sellaista mustaa mönjää jota hän syö kerman kanssa.
No eihän se tietenkään taaskaan jaksanut syödä kaikkea. Ja mitä se tekee ? Sen sijaan että piilottaisi loput maahan mamma vie ruokansa siihen pahvista tehtyyn alaskalaiseen jääkaappiin jossa ei ole ovea eikä kattoa.
Aamulla "joku" oli rikkonut mönjälaatikon ja syönyt kaiken.
Hohhojjajaa. Mammareppana ei edes haistanut KISSAN hajut vaikka ilma oli sakeana.
Olisiko ihminen selvinnyt maapallolla ilman meitä koiria, kun se on noin uusavuton?

Vielä pahemmin kävi etiooppialaiselle maanviljelijälle. Mies lähti matkalle eikä uskaltanut jättää säästämänsä eläkerahat taloon. Mies käääri rahat - 7500 euroa - mattoon ja tunki käärön heinäkasaan.
Jos ei ole rahat turvassa pankeissa eivät ne ole sitä myöskään heinäpaalien alla.
Pankkiukot saattavat pelata ihmisten rahoilla sijoitusmarkkinoilla, heinäpankissa ROTAT käyttivät osan ukon rahastosta ja sijoitti rakentamiinsa luxuskoteihin! (Ei ne niitä rahoja syö, kuten ihmisten uutistoimistot väittää)

Lopuksi vielä meidän kannalta hyvä uutinen Berliinistä (lue Expressenjuttu tässä). Siellä yksi inhottava ihminen joutuu vankilaan murhasta kun hän suutuspäissään heitti kissan viidennen kerroksen parvekkelta.
Laran kanssa toivomme että suomalaiset tuomioistuimet seuraavat esimerkkiä kun ne tuomitsevat ihmisiä jotka kohtelee eläimiä julmasti.
Saksassa taitaa muuten olla pitkä eläinsuojeluperinne.
Joku kamala ukko jota ihmiset kutsuvat Hitleriksi tappoi kuusi miljoonaa juutalaista, mutta muistan meidän Johtajamme kertoneen että maassa oli maailman parhaimmat eläinsuojelulait.