maanantaina, marraskuuta 23, 2009

Hyviä uutisia

LARA - Pomo tuli justiinsa kotiin sairaalasta.
Kaikki lab tulokset on erinomaisia. Sitten se sai sitä louustoavahvistavaa mömmööä suoneen. Sen tarkoitus on estää luuta karkaamasta ja toimii pomolla tosi hyvin.

Pomo itse on vakuuttunut siitä että hyvät tulokset johtuvat hyvästä ruokavaliosta ja liikunnasta (liikuntaa saisi kyllä olla enemmän tällä hetkellä) sekä siitä että jaksaa lukea , hankkia tietoa ja pitää aivot viriileinä.

Pomo ei osta oikeastaan paljon muuta tavallisesta ruokakaupasta kuin kotimaisia vihanneksia, hedelmiä ja marjoja. Kaikkeen muuhun on tungettu niin paljon sallittuja lisäaineita kuin vain sallitaan. Tai kuten maito: tuotteet on käsitelty niin ettei ne muistutakaan alkuperäistä. Puhumattakaan kaikista perkeleen -ton-, "rasvaton"- ja "vitaminoitu"- tuotteista joita riittää joka lähtöön. "Tavallista" maitoa ja viiliä ei tahdo löytyä millään (mutsi tekee muuten oman viilinsä. Testasi onnistuuko, ja totesi että onnistuu).

Nyt pomo hankkiin puhtaat, kotimaiset raakaaineet ja tekee niistä hyvät yksinkertaiset ruoat, usein uuniversiona ellei syö raakana, mikä on tavoitteena. Voita ja kermaa kuluu. Eika pomo oo lihonnut. Päinvastoin. "Kivikautisdieetti" pitää hyvässä kunnossa.

Jopa mutsin jalkoihin on tullut voimia. Varsinkin koordinointi on parantunut huimasti.
Männä viikolla silla tosin oli regressiokausi. Se syö muutamia luonnonjuttuja ja niihin kuuluu tällainen "oirevaihe". Oireet ovat tasan tarkkaan samat kuin silloin cytohoitojen aikaan!!!! Suurin osa alkaa hävitä pikkuhiljaa. Limakalvot ovat vielä vähän kipeet ja toinen jalka puutuu. Nyt kuulemma katotaan autaako treeni siihen jalkaan vaan pitääkö pyytää hoitoa. Moskun kanssa uskomme että se menee ohi treenillä ja me viedään mielellämme mutsin lenkille...
Itä-Uutamaata vaan vaivaa tylsä sää. Sataa (uhattu koko viikoksi) ja on helekutin kosteeta. Lämpö huitelee jopa plus 10 pinnassa!!!

Sitten vähän uutisia meidän koirakavereista.
Oven fila brasileio, 7 kk SHAKA KHAN oli lauantaina ROP-pentu Jyväskylässä. En jaksa käydä kattomassa kuka oli tuomarina.
TÄSSÄ LINKKI youtube pätkään. Muhkea poika. 7 kk vanha, 68 sm korkea ja reippaasti yli 50 kilo. Ja tosi sähäkkä luonne!!!

Youtubissa löytyy otsikon Skarpensvagen alla paljon filmeja Oven brasseista.