perjantaina, maaliskuuta 09, 2007

NÄYTTELYKOIRAT KATSOVAT CRUFTSIIN PÄINVuoden Cruft´s on menossa paraikaa. Näyttely, joka on maailman suurin, alkoi eilen Birminghamissa ja jatkuu sunnuntaihin asti.

Näyttelyssä tapahtuu paljon muutakin kuin koirien "kauneuskilpailut". Käy katsomassa ja tutkailemassa tuloksia. Cruftsin kotisivuille pääset vaikkapa TÄTÄ KAUTTA.

Kuvassa englanninvinttikoira Maisa eli Jailendahls Party Colour. Maisa oli syntynyt samana päivänä kuin isovillis Sampo, siis 19.05. Maisan syntymävuosi oli 1994. Jännää oli myös että sekä Maisa että Sampo sai ensimmäisen serttinsä samassa näyttelyssä, Kouvolassa 24.8.96.
Maisan isä oli SF&S&EST&KANS MVA, V-94 ja EST V-93 Gulds Dream Dusty, emä oli SF MVA Jailendahls Nightingale. Maisan kasvatti Katariina Kutilainen Lapinjärvellä, jonka tytär Mia jatkaa greykasvatusta kennelnimellä Joasis. Hänen sivuilleen pääset TÄSTÄ.
Maisa oli yhden pentueen emä, isänä isovillis Sampo (!). Sekarotuisesta pentueesta jätin itselleni yhden, Uuno. Unosta löytyy kuva kun scrollaat sivua vähän alaspäin.