torstaina, elokuuta 02, 2007

UUTTA KOTIA ETSIVÄT:

Saksanpaimenkoira Ladyn ja villakoira-vinttikoira Ludden pennut ovat nyt 7 viikkoa 2 päivää vanhoja, eli luovutus on ensi viikolla. Tässä pojat värijärjestyksessä sillä lailla että ekana esittelyssä on pentu jolla on kaikkein vähiten valkoista. Lisää infoa antaa pentujen kasvattaja Anna GSM 040 - 589 3960

Pentu 1. UUDESSA KODISSAAN

Pentu 2. Pitempi karva kuin 1-pennulla. Valkoinen merkki rinnassa. VAPAA

Pentu 3. Sileäkarvainen. VAPAA

Pentu 4. Pitempi karva. Valkoiset merkit rinnassa ja valkoista takatassussa. VAPAA

Pentu 5. Valkoinen merkki myös etutassussa. Pitempi karva. VAPAA

Pentu 6. UUDESSSA KODISSA

Pentu 6

Nisse. UUDESSA KODISSA.

Pennut ovat hyväluontoisia, hyvähermoisia ja vilkkaita. Äiti on puhdas sakemanni, isässä on englannin vinttikoiraa ja isovillakoiraa. Pennut tarvitsevat siis aktiiviset kodit jossa tykätään ulkoilusta. Pennuista tulee varmasti helposti koulutettavia, mukavia seuralaisia.

Mitäs tapahtuu?

Isä ja äiti sai hepulin. Isä Ludde jossa on englannin vinttikoiraa ja isovillakoiraa rakastaa juosta. Myös Lady tykkää juosta, mutta hän leikki myös mielellään pallolla tai hakee keppejä.

Lady on harmaa sakemanni. Lady on hyvähermoinen, erittän mukava tyttö joka on sopivan vietikäs. Sakemanni on erittäin helppo koira kouluttaa.

Lady on rakenteeltan "sahapukkimallia", ei siis mikään viistoperä.

Ludde-isän takana löytyy sellainen koira kuin Sampo, joka oli ruskea isovillakoira. Sampo oli tosi hyvä koira, hyvähermoinen ja kiltti. Se on myös jättänyt hyvää luonnettaan omiin pentuihin, kuten Ludden äitiin joka oli puoleksi englannin vinttikoira. (Isoisä Samposta löytyy kuva tässä blogissa 6.3.07. Sen lisäksi on kuva Ludden enosta, Uunosta 28.2.07. Isoäiti Maisan kuva on pudonnut pois mutta koetetaan päivittää se ja muitakin sukulaisten kuvia, joten pidä silmällä tätä blogia. )

Lisää kuvia pennuista löytyy alempana blogissa. Blogissa on lisäksi kuvia viime vuonna syntyneistä isovillakoiran (Pedron) ja sakemannin (Laran) pennuista, joista saa ehkä jonkinlaisen kuvan siitä minkälaisiksi nämä pennut voi kehittyä. Etsi sellaisia nimiä kuin Masi, Kessu, Dali ja Riku.