tiistaina, syyskuuta 18, 2007

MEIDÄN UUSI REVIIRIMME

LARA: mamma laittoi muutamia kuvia meidän uudesta reviiristämme. Ekassa kuvassa näkyy meidän etupiha, jossa meillä on lupa juosta. Takapihalle ei kuulemma ole menemistä koska silloin me huomataan että naapurissa asuu kaksi labbista. (Kyllä minä huomasin sen jo ekana päivänä, mutta antaa mutsin uskoa ettemme tiedä vieläkään...)

Kun katsomme olkkarista näkyy KAUHEAN ISO SIREENIPENSAS ja sen takana peltoa. Ne kaksi labbistyttöä asuu tuossa punaisessa mökissä.

Tätä koppia ihmiset kutsuu huussiksi. Siellä mamma käy säännöllisin väliajoin merkkaamassa meidän reviiriä. Toinen paikka jota hän myös merkkaa on kellarissa.

Tänään on satanut koko päivä. Ja me oltiin hoidossa. Kohta me mennään mamman kanssa krav maga-harjoituksiin. Ne on sellaiset jossa me istutaan autossa ja puolustetaan sitä. Mamma häippäsee johonkin taloon opettelemaan. Siis meidän laumanjohtaja ei osaa edes puolustaa meitiä. Onneksi sekin selvisi... Oliskohan korkea aika vaihtaa meidän lauman tsiifiä? Enkä todellakaan tarkoita että mutsia korvataan Tollo-Pedrolla !