keskiviikkona, marraskuuta 28, 2007

MICKEY (IMI) BEHÖVER NYTT HEM

MICKEY är en 3-årig blandraspojke som har bytt hem åtskilliga gånger. Nu letar han efter ett bestående hem hos någon som har tid för honom. Han gillar människor, gör inte illa fastän han är ensam hemma och älskar att åka bil. Också i bilen kan han föra sig.

Mickey "innehåller" förmodlingen staffordshire bullterrier och schäfer. Han har kort päls och han är cirka 50 cm över manken. Vågen visar 24 kilo. Han är kastrerad för en dryg månad sedan. Han har fått de vanliga vaccinen nyligen och ska vaccineras på nytt om några veckor. Avmaskad är han också. Han ska registreras i kennelförbundets x-register och så ska han få ett chips under skinnet. Efter det går det att alltid identifiera honom.


Till lynnet är han väldigt "staffi". Han har svårt med andra hanar och han gillar att jaga husets chinchillor. Katter och Mickey går inte alls ihop. Envis kan han också vara. Han har exempelvis bestämt sig för att han minsann inte sitter på kommando.

Mickey går riktigt nätt i koppel, men mest gillar han när han får springa lös i skogen. Skäller gör han knappast alls.
Du som önskar en trevlig och vänlig hund som sällskap, och som tycker om att vistas mycket ute, här får du en fin kompis. Mickey finns nu i Borgå. Mera info CAROLA 040 575 0532