sunnuntaina, marraskuuta 18, 2007

MIKKI ETSII UUTTA KOTIA

"Mikki"

LARA: eilen mamma toi tuommosen koiran meille. Se ei kuulemma jää tänne - onneksi - vaan mamma ja sen edellinen omistaja etsii sille uutta kotia.
Mamma kertoo että se on staffordshire bullterrierin ja sakemannin sekoitus. Kun se tuli eilen sen nimi oli Mikki, mutta mamma risti sen Imiksi. Imrich "Imi" Lichtenfeld oli itsepuolustuslaji krav magan keksijä. Mikki sai uuden nimensä kun se pyyhki lattioita Pedrolla eilen. Mamma luuli jo että se tekee villaturkin Pedrosta.
Mamman mukaan Imi on kuitenkin harvinaisen tervepäinen koira. Heti kun Pedro luovutti Imi irrotti otteen sen kurkusta eivätkä ne tapelleet enää.
Tänään Imi yritti tehdä selvää chinchilloista. Mamman mukaa Imi on hyvin staffimainen - ei siedä toisia uroksia eikä oiken hyväksy muita kotieläimiäkään.
Energiaa siinä on pienen ydinvoimalan verran. Mamma vei sen kahden tunnin lenkille ja nyt se nukkuu - ihme kyllä.
Sille pitää kuulemma nyt opettaa muutamia juttuja. Eka on keskittyminen ja rauhoittuminen.
Mamma sanoo että se on todella hyvä koira. Se tykkää kaikista ihmisistä ja vaikuttaa hirmurohkealta. Erityisen iloinen mamma oli lenkiltä tullessa koska Imi ei kuulemma ole ollenkaan kiinnostunut autoista. (Minä tykkään ajaa niitä takaa)
Imillä ei ole oikeastaan koskaan ollut omaa ihmistä. Meidän huusholli on ilmeisesti kuudes taikka seitsemäs jossa se on. Silti se ei ole kuin vajaa kolme vuotta vanha.
Edellinen omistaja antoi kastroida sen noin kuukausi sitten.
Nyt mamma toivoo että se pääsisi kotiin jossa ei ole muita eläimiä ja jossa omistajalla on paljon aikaa sille. Mieluiten saisi olla "staffi-koti". Vaikka Imissä on sakemannia se ei taida olla kovin helppo kouluttaa.

Jos joku on kiinnostunut Imistä soittakaa mammalle:

CAROLA 040 - 575 05 32 tai 050 - 929 21 78

Mamma vie sen rokotettavaksi ensi viikolla ja rekisteröi sen kennelliiton x-rekisteriin. Sen jälkeen se vielä tunnistusmerkitään ennenkuin se lähtee uuteen kotiin.