maanantaina, maaliskuuta 10, 2008

Iditarod aamuin, Iditarod illoin...

LARA: mamma käy taas siinä paikassa josta meille tulee ruokaa pöytään. Sillä paikalla on huono vaikutus mammaan. Varsinkin sellaisina päivinä joiden nimi on Maanantai. (Jostain syystä ihmiset ovat antaneet päiville nimet. Nimiä on seitsemän mutta minä en oikein käsitä koko juttua. Miten voi olla niin monta Maanantai- ja Tiistai jne -nimistä kun ei ole olemassa kahta samanlaista päivää? Tämän logiikan mukaan kaikkien sakemannityttöjen pitäisi olla Laaroja ja kaikkien isovillakoirapoikien Peedroja! Mutta niinhän ei ole)

Kun mamma tuli kotiin hän meni heti sille Mac-nimiselle koneelle "kurkkaamaan Iditarodtilannetta". Sitten hänen piti taas katsoa Iditarodtilannetta ennenkuin mentiin ulos, ja tietysti heti kun tultiin lenkiltä. Sen jälkeen hän pesi meidän kuraiset tassut, ja men uudelleen katsomaan Iditarodtilannetta!
On kuulemma niin jännittävä tilanne. Mackey ja King ovat olleet vuorotellen johdossa. Sitten Mackey repäisi eron, mutta hänen valjakkonsa on ollut hitaampi kuin Kingin. Syynä mahatautiset koirat + että valjakossa on mukana monta nuorta, kokematonta koiraa joita Mackey haluaa säästää.
Äsken Mackey ja Kingin ero oli vain 2 mailia mutta Mackey on lisännyt vauhtia - ilmeisesti koska nyt on johtokoirana vanha Larry. Tällä hetkellä Mackey etenee rivakammin kuin King. Kjetil Backen on kolmantena.
Meillä veikataan että voiton vie joko Mackey tai King ja että Backen on kolmantena. Tai sitten ei.