maanantaina, joulukuuta 22, 2008

Aamiainen

MOSKU: -Aamiainen syöty ja luettu. Menee nopeammin kun yhdistää ne. Sitä paitsi minulla on kovin kipeät kulmahampaat juuri nyt, joten sellainen pehmeänsitkeä mössö on eetvarttia.
Pedro sanoo että näytän hailta. Niilläkin on monta hammaskerrosta. No. Minulla ei ole kuin neljä kulmahammasta. Ylhäällä, siis!!

Pomon kanssa on muuten keskusteltu aika paljon viime aikoina.
Tänään se haki minut kielletyltä takapihalta jonne menin keskustelemaan naapurityttöjen kanssa. Pomo karjui muutaman kerran ja jukoliste, tulikin sitten yksyllättäen hakemaan kun en totellut. Siinä se seisoi fikkari kädessä, otti minut niskanahasta ja sitten minua vietiin. Että nolotti. Pitikin noiden noutajanaisten nähden...
Noh, minähän juoksin takaisin takapihalle (mukamas "räksyttämään"). En kuitenkaan uskaltanut jäädä flirttailemaan kun pomo ulvoi rappusilla.
Se on loppujen lopuksi niin vähään tyytyväinen. Nytkin sain hirveesti kehuja kun tulin pois!

Lara on kertonut että tässä talossa vallitsee sellainen sääntö, että AINA kun koira tule pomon kutsusta se saa kehuja/palkkaa.
Pomo ei ymmärrä yhtään sellaista koirahuumoria kuin ota-kiinni-jos-saat. Se saattaa silloin jopa jättää ulos sateeseen. Niin kävi Farille kun se oli 9 kk vanha eikä halunnut antaa aamulla kiinni. Fari oli sileäkarvainen saluki eikä se viihtynyt kylmässä sateessa jossa se joutui seisomaan tunnin. Mutta antoipa kuulemma sen jälkeen kiinni. Aina.
Ken ei valu pomon luokse käskystä, joutuu haetuksi eikä se ole kivaa, ei. Näissä tilanteissa ihmisellä on näkymätön käsi. Vaikka olet kakskyt metriä ihmisestä se pystyy napauttamaan. En tiedä millä, eikä tiedä toisetkaan.
Pedro veikkaa että niskaan tulee autonavaimia.
Laralla on sellainen teoria että ilma on sakeana taluttimia.
Joskus saan ehkä nähdä. Kerron sitten.

Tänään oli eka keittiökoulutus yli viikkoon: Nouto/luoksetulo
Sain tylyn kouluarvosanan: 5-, skaalalla 4-10.
Omasta mielestäni olin tosi luova, keksin ihan omia kuvioitakin.

Kaikkein eniten mun tekisi mieli purra ja leikkiä taisteluleikkejä.
Mutta kun ei pysty.
Perkeleen kulmahampaat, sanon.