maanantaina, joulukuuta 01, 2008

Korvat eteenpäin taita!

MOSKU: tänään aloitettiin uuden liikkeen harjoittelu.
-Ei, se ei ole korvalehtien eteenpäin taittaminen käskystä. Vaan ryömiminen.
En ole ollenkaan jyvällä.
Mutta nouto alkaa olla viimeistä myöten valmis. Osaan pitää kapulaa nätisti kunnes tulee luovutuskomento ja asentokin alkaa olla hanskassa.
Sitten me ollaan treenattu esiden etsintää - ollaan pysytty keittiössä. Me tehdään siten, että vien esineen mammalle heti kun löydän sen. Luovutusasento on vapaa kunhan tulen nopeasti mamman luo. IPORissa tämä ilmaisutapa on sallittu.
Minusta esine-etsintä on huippukivaa.
Sitten kun tämä kuvio on hanskassa me ruvetaan treenaamaan muiden ihmisten esineillä.
Mamma pyytää vieraita ihmisiä "hajustamaan" esineet. Tai sitten hän pyytää vieraita ihmisiä lainaamaan jotain esineitä. On tärkeetä että vieras laittaa esineen minigrip-pussiin ettei esineeseen tartu mamman haju.

Paikallaolo pitenee päivä päivältä.
Olen yrittänyt nousta ennenkuin komento tulee, mutta se johtaa vaan siihen että palkantulo viivästyy. Ja palkka on useimmiten aamu-, iltäpäivä- tai iltaruoka. Sitä ei viitsi odottaa turhan kauan.

Istua maltan jo tosi hyvin. Mamma laittoi kerran mut istumaan, unohti vapauttaa, meni keittiökaapille ja rapisteli siellä KAUAN, kääntyi ja huomasi että minä istua käkötin samassa paikassa edelleen. Mammalle tuli KIIRE etsiä klikkeri ja jättipalkkka.

Sunnuntaina mennään mukaan leikkimieliseen tottiskisaan. Jos keli sallii.
Taidan pistää hulinaksi - ettei maine kärsi.

Suojelun maailmanmestari Kimmo (Bacteroides Xabarovsk) lähti kapula suussa viipottamaan kentältä ekoissa kisoissa. Täytyy yltää vähintään samaan. Suku velvoittaa.