lauantaina, heinäkuuta 25, 2009

Reipas ja avoin pikku sheltie


MOSKU: - Puolivuotias Fanny-sheltie oli eka kertaa kaupungilla... Kasvattajan ja omistajan Barbro Lönnforsin mielestä oli korkea aika ruveta treenaamaan, Fanny on menossa ekaan näyttelyyn. Reipas ja avoin neiti ei ollut moksiskaan vaikka torilla oli hirveä ryysis. Hyvä luonne tällä tytöllä.
Äitinsä Lilli toimi esimerkkinä.

Me ollaan dallattu Pallen lenkki kahteen kertaan. Sitten pomo kävi kesäkonsertissa välillä. Konsertti oli Mikaelin kappelissa jossa mutsi ei ole ikinä aikaisemmin käynyt - vaikka kävi töissä samalla alueella, Barnens by:ssä, muutama kesä sitten.

Tän jälkeen mentiin Maariin jossa mulla oli seuraamista, luoksetulon loppuosa sekä UUSI kilon noutokapula. Pudotin sen kaksi kertaa pomon varpaille, kerran omille. Eka luovutus meni tosi mallikkaasti, muut yritykset siis vähemmän tyylikkäästi..

Tän jälkeen oli lenkkeilyä Kokonniemellä - taisi tulla aika monta kilsaa.Sitten pysähdyttiin vielä Kaupunginpuistoon harjoittelemaan tottista pimeessä ja häirinnän alaisena. Häirintä = mölyävää nuorisoa ja siili.
Mulla oli seuraamista, paikallaoloa maaten sillen että pomo pyöri ympäriinsä kuin kusi sukassa.
Nyt minä olen väsy!

Pomolla kasassa 14200 askelta ja sekin laskettu alakanttin. Kilsoja on mittarin mukaan 6,5, mutta oikeesti niitä on varmaan lähemmäs 10. Tuo ihme kone jota pomo kantaa kaulassa vaatii 4 minuutti ennenkuin se käynnistyy. Jopa mamma kävelee aikamoisen matkan siinä ajassa.