tiistaina, elokuuta 04, 2009

Mälsä päivä

MOSKU: - Kaikki kiva (=hakutreeni) peruuntui tänään kun pomolla oli niin sanottu huono päivä. Se oli kuin peppuun ammuttu karhu heti aamusta ja lisäksi vissin painoi väsy eilisen KAMALAN hesarääkin jälkeen.
Vähän se lauhtui kun se oli käynyt kuuntelemassa orjelkonsäääriä kirkossa. Tänään soitti joku Mikael Helenelund Bachia (O Lamm Gottes, unschuldig ja Fuga g-moll) + Johann Christoph Kellneriä.
Nyt illalla käppäiltiin Virvikin luontopolkuu. Pomon ihmemittarin mukaan tuli vaan vaatimattomat 3 kilsaa kasaan.
Äsken mamma löysi jääkaappiin unohtunutta lihaa jota me saatiin. Veikkaus: Laralla maha kuralla yöllä, mammalla menee hermo, minä en saa nukuttua ja aamulla on pussit silmien alla.

Jaa, sitten sellaista asiaa. Sen kaveri oli lukenut blogissa että pomo syyttää syöpää siitä kun ilma on sakeana siltä irronneita kynsiä, hammaspaloja ja karvoja. Se ei oo sairauden syy, vaan sen aiheuttaa ne kemikaalit joita pomo on saanut. Ne ei vissiin ole poistuneet sen kropasta vielä.
Onneksi lääkärit ei enää syätä sille niitä stytotaatteja - lekureilta itse asiassa loppui eväät niin sanotusti.
Pomo ei ole yhtään pahoillaan, ei kaipaa noita myrkkyjä ollenkaan. Nyt se yrittää meidän avulla vaan pysyä hyvässä kunnossa. Maksalle se osti lahjaksi lakritsiteetä tänään. Luut saa protskuja ja kalkkia mutta sitten ne joutuukin tekee töitä, ihan kuin lihaksetkin. Keuhkoille se ei vielä oikein ole keksinyt muuta kuin että pitää vaan hengittää paljon...Mää on kovasti auttanut siinä, mutta jossain vaiheessa pomolta palaa pinna ja se käskee mut käveleen hihnassa kunnolla, kiskomatta. Ihmiset ei vissiin osaa päättää mitä ne haluu. Näin on Larakin sanonut.

Ette saakaan katella meitin kuvia tänään.
Tässä on Oven 4/4 Filaa. Talon emäntä on onnistunut keräämään todistemateriaalia isäntää vastaan: löytyi n.s. natural cause miksi perheen sängyssä on korkea hiekkatiheys.