tiistaina, syyskuuta 29, 2009

Paskalla laminoitu irokeesi


MOSKU: - Taas mua toruttiin! Pomo on vimmatusti yrittänyt keksiä ihmiskakkakasan koordinaatit - siis se kasa joka sijaitsee "MEIDÄN" metsässä. Se ei ole löytänyt. Sen sijaan MINÄ kävin siellä kolmannen kerran. Ja tein itellen makeen irokeesitukan.
Mutta oi sitä palosireenihuutoa. Korvia vihloi.
Silloin kun pomo ei pääse rökittämään heti, eli saa mua kiinni rysän päältä se HUUTAA. Mie menin makaamaan viiden metrin päähän ja näytin kaikkein kauneimman ilmeeni. Sit sitä rupesi naurattamaan. Lara oli jo hävinnyt horisonttiin.

Eilen pomo kävi juttelemassa lääkärinsä kanssa. Jatkotutkimukset kuulemma ratkaisevat pääsekö pomo eroon myös korttisoonista.
En tiedä mikä se korttisooni mutta se tekee pomon hulluksi.
Ensinnäkin se sanoo että haluaa jalkansa takaisin.
???
En ymmärrä. Sillä on kaksi jalkaa niin kuin ihmisillä normaalisti on. Lara yritti selittää että sanonta tarkoittaa että pomon on vaikeata kävellä metsässä, rappusissa ja semmoisissa paikoissa koska jaloissa ei ole voimaa eikä ne vältämättä edes tee niitä liikkeitä jotka niiden pitäisi.
Tän lisäksi pomon nahka on arka. Sanoo että pahimmillaan kaikki koskeminen ärsyttää, JOPA minun todella pehmeä turkki.
Öisin pomo saa hepuleitä lakanoiden kanssa. Ne tuntuvat taas "hiekkapaperilta".

Meillä oli muuten hupaa kun pomo lähti sinne sairaalaan. Tällä kertaa se meni taksilla jota se tilasi päivää ennen että ehtii ajoissa perille.
Kun taksin piti olla pihalla kuski soitti ja kysyi missä kunnassa meidän tie on.
Samassa se ilmoitti myöhästyvänsä kymmenen minuuttia.
Pomo tiedotti sille ettei se voi myöhästyä koska pomon piti olla sairaalaassa tasan 11 eikä kukaan aja 16 km viidessä minuutissa.
Toisessa päässä kuulu räkänen nauru:
- Kyllä minä nyt myöhästyn!
MOSKU: Olisimme voineet kertoa kuskille että tämä EI OLE OIKEA VASTAUS. Pomo soitti heti taksikeskukseen ja kun sieltä ei herunut mitään se tiedotti niille että pitänee soitta lääniin!!!

Viittä vaille klo 11. Pomo oli pihalla odottamassa. Puhelin soi. Pomo vastaa:
- EN MINÄ TIEDÄ MISSÄ SINÄ OOT. TÄÄLLÄ MAALLA ON MONTA KELTAISTA TALOA. MUTTA MUN PIHALLA ET AINAKAAN OLE!!!!!
------
- SITTEN TÄYTYY OLLA KAKSI NUMEROA 21:STÄ!
MOSKU: Luulen että kuski sanoi että GPS näyttää että hän on 21:n pihalla, eli meidän osoitteessa. Me naurettiin Laran kanssa hännät kippurassa.