perjantaina, marraskuuta 13, 2009

Huh huh

MOSKU: - ....mikä päivä. Pomo laittoi minut ja Laran tarhaan aamupäivällä, häipyi ja tuli vasta äsken kotiin, aika puhki. Lohdutukseksi tarhaan me saatiin sentään jättikokoiset hirvenluut, mutta pomo lähti tyhjin käsin.

Tänään oli todella kaunis päivä, aurinko ja muutama pakkasaste, ja ollaan käyty mielenkiintoisia keskusteluja naapurikoirien kanssa. Mökeissä meillä on pehmeät ja lämpimät patjat.
Mamma oli alzheimerin tautia sairastavan tuttavan luona kun puoliso oli Hesassa koko päivän.

Taas kerran pomo sanoo olevansa kiitollinen ettei sairasta esim juuri alzheimeria. Julma tauti. Myös omaisille. Ellei VARSINKIN heille.

Eilen pomoon iski jokin mielenhäiriö. Hää sai päähänsä että ottaa sikarokotteen samalla kun käy asioilla kaupungilla.
Ajatteli että 11 aikaan ap ei ole enää jonoja.
Väärin ajateltu.
Ensinnäkin kortteleita kiersi ziljoona samalla tavalla ajattelevaa autolijaa etsimässä parkkipaikkaa...
Omenamäen palvelutalo oli täynnä raivoavia ihmisiä.
Palvelutalon piti saada 500 rokoteannosta mutta ne oli saaneet vain 300. Jonotussysteemi oli lappuja joissa saattoi lukea esim C76, A42, H97 tms. Kukaan ei selittänyt mitä koodi tarkoitti eli lapun saaneilla ei olut harmainta aavistustakaan miten pitkässä jonossa seisoivat eivätkä miten jono eteni. Kaiken kukkuraksi samaan aikaan annettiin KAUSIROKOTTEET.
Todella fiksua.
Itsestään selvää on ettei läheskään kaikille riittänyt sikarokote. Pomo hävisi paikalta nopeammin kuin pieru Saharaan koska ei halua altistaa itseään turhaan tartuntaan.

Nyt about 1000 porvoolaista riskiryhmään kuuluvaa 16-64 vuotiasta tietää että pomon puolesta "voivat pitää sikarokotteensa". He tietävät myös että Lohjalla "rokottivat tuhansia ihmisä yhden päivän aikana kun osaavat organisoida"...