torstaina, marraskuuta 26, 2009

Kotiläksy

MOSKU: - Minulla oli pimeätreeni äsken.
Tottista pimeessä Kokonrannassa ja esineen etsintää Veckjärven metsässä.
Tie Kokonille on muuten aivan hirveessä kunnossa. Kiva noille ihmisille jos se on tuossa kunnossa edelleen alkuvuonna kun Putkonen esitää Talvisotansa Kokonissa!!!
Pomon kaveri rikkoi sunnuntaina autonsa kun se Näsissä ajoi kuoppaan - joka oli niin syvä että siitä näkyi Kiinan muuri...

Rannassa oli muuten ihan nättiä. Kuu pilkahtaa ja ilma on lämmin. About 7-8 plussaastetta.Pomoa ei muu häiritse kuin kosteus koska sillä on hankalaa hengittää.

Kotimatkalla käytiin ensin pienellä kävelyllä, mm katsomassa autoja. Sitten pysähdyttiin Veckjärvellä jollekin p-paikalle ja pomo laittoi minut pimeeseen etsimään hukkaamia esineitä (sormikkaat ja avainperä).
Molemmat löytyi - sormikkaat helposti - mutta pomo ei ole tyytyväinen luovutukseen. Sehän ei siellä pimeessä näe yhtään mitään joten minun olisi EHDOTTOMASTI tuotava eine sille.
Avaimenperän hukkasin jossain matkan varrelle.
Arvatkaa mitä reenataan nyt???

Mulla on muuten kuulemma sama huvittava tapa luovuttaa esine kuin Pedrolla; mä mäiskään sen pomon kämmeneen tyyliin "Siinä esinees".

Gerbiilirintama: Sture on eristetty omaan terraarioon sillaikaa kun pomo miettii mitä tekis sille. Hän ei aio käyttää sitä jalostukseen kuulemma vaikkka se on sikanätti. Ei tykkää sen aggressiivisesta luonteesta!

Stenille hän joutuu vaihtaamaan kuivikkeet - siis lajin - koska purut pölisee liikaa.