torstaina, joulukuuta 03, 2009

Lennokkaita sakemanneja

MOSKU:- Jos on tuo eilinen blogikoira epäonninen, tässä on sitten tosi lennokkaita suojelusuorituksia WUSVista.
Minustakin tulee jonain päivänä yhtä taitava ja kova...
Pomo taas ihailee maalimiesten suorituksia. Hän ei tajua miten ne uskaltaa ja pystyy ottaa vastaan tuhatta ja sataa lasissa ampaisevaa sakemannia. Itse se ei enää pysy pystyssä kun minä käyn kiinni sen pitämään hihaan! Vaikka en ota edes vauhtia.
Painoni taitaa lähennellä 40.
Pitää käydä Citan vaaalla joku päivä.GERBURINTAMALLA kaikki rauhallista.
Johtuen siitä että pomo löysi vanhan neuvostoaikaisen tupakkahäkin jossa toinen istuu sillaikaa kun toinen touhuaa varsinaisessa häkissä. Tupakkahäkki on sijoitettu aavikkoosaston päälle. Eli meillä on kahden kerroksen gerbuväkeä...
Ihme ötököitä.
Luulisi että ne on tyytyväisiä kun pomo on laittanut kaiken niin hienoksi niille. Mutta, mutta. Kuten pomo ruukaa sanoa. Eläimet tuntevat harvoin kiitollisuutta...Tai sitten niitä riivaa vallanhimo. Molemmat haluaa sen hienon reviirin omakseen eikä suvaitse toista äijää sinne enää.
Entä se tupakkahäkki...Sen pomo osti eräältä entiseltä eläinkauppiaalta joskus kauan sitten. Se on kohtalaisen iso, stydi häkki jota voi lukita (!). Siinä on pidetty tupakkaa ja muita arvokkaita tuotteita neuvostokaupoissa. Kuvia tulossa joskus.
Nyt gerbut siis istuu vuorotellen siinä. Molemmilla on hännät auki ja Stenillä sojottaa naamakarvat.
Tällä hetkellä Steppe on niistä se ärhäkkäämpi ja vihaisempi.
Kun pomo eilen yritti jakaa häkin kahteen osaan esteen avulla, Steppe ponkaisi esteen yli Stenin puolelle kepeesti kuin vieteriukko. Kova jätkä hyppäämään, ei voi muuta sanoa.
Kun esteestä tuli liian korkea se kaivautui alta...
Nyt se raivoaa tupakkahäkissään, repii ja raastaa papereita välillä päällä seisten!
Mitäköhän pomo sanoisi jos me Laran kanssa käyttäydyttäisiin tuolla lailla?
....
Tyhmä kysymys.
TIEDÄN..