maanantaina, kesäkuuta 15, 2009

Pomo pomo, älä jätä!MOSKU:- Kun manguin tarpeeksi, pomo luovutti ja vei meidät Virviikin mastolle juoksemaan. Pelkään pahoin että se olisi muuten mukahtanut sohvaan.
Ensiksi pomo teki meille ihottavan tempun: laittoi juokseman AUTON vierellä sellainen kilsan verran. Me kostettiin hyppimällä ja sotkemalla autoo, mutta ei se vaikuttanut pomoon.

Juoksun jälkeen mentiin metsään kävelemään. Oli sellaista vapaata riehumista. Leikittiin ryövää-multa-keppi-jos-uskallat. Lara johtaa 6-0.
Pomo hukkasi TAAS avaimensa ja minä jouduin keskeyttämään leikinkii kun kuulin sen kilahduksen. Näytin mihin ne oli tippunut ja palasin takasin leikkimään, mutta se ei kelvannut pomolle. Avaimet PITI VIEDÄ sille.
Aika nipottamista!

Tänään on muuten kovin syksyinen ilma, ja vain about 10 astetta lämmintä. Tuuli ulvotti Virvikin mastoa jännästi.
Ei menty kaupungille asti, mutta cityssä ei taida tänäänkään liikkua paljon ketään. Eilen nähtiin kaksi rusakkoa ja lauma scootterityttöjä cruisailemassa. Hyvä tytöt.
Mitä ihmiset puuhaa? Hukkaavat ihania kesäiltoja sisällä.

Ja lopuksi varastamme uutisen Loviisan Sanomista. Tätä se puudelin omistaminen on:

PUUDELIN FÖÖNAUS AIHEUTTI PALOHÄLYTYKSEN HOTELLI DEGERBYSSÄ

Arto Henriksson


Loviisan palokunnat hälytettiin maanantaina puolilta päivin paikalliseen Hotelli Degerbyhyn, jossa yhden hotellihuoneen automaattinen palonilmaisin oli laukaissut hälytyksen.
Huoneessa oli venäläinen nainen, joka oli juuri ollut föönaamassa koiranäyttelyyn osallistunutta puudelia.
Ilmeisesti föönissä ollut pöly ja föönauksen yhteydessä käytetty lakka olivat kärynneet ja laukaisseet herkän paloilmaisimen.
-Huoneessa oli sellaista käryä ja hajua, joka oli syntynyt föönauksen yhteydessä. Paloa ei ollut. Ei ole aiemmin tällaista hälytystä tullut vastaan, kertoi paloesimies Hannu Viitala Itä-Uudenmaan pelastuslaitokselta.
Paikalle ehti ensimmäisenä Loviisan pelastusaseman sammutusyksikkö. Lovisa FBK:n ja Valkon VPK:n sammutusyksiköt käännytettiin takaisin, kun selvisi, ettei kyseessä ollut paloa.