keskiviikkona, syyskuuta 23, 2009

ETTEIKÖ KUVA VALEHTELE?


MOSKU:- Jaa, kuva ei valehtele vai? Tämä kuva valehtelee. En todellakaan nakertele tassuani.
Tylsää on ollut viime päivinä, joten tassun jyystäminen voisi olla optio (kuulin äsken tämmösen hienon sanan, enkä todellakaan tiedä mitä se tarkoittaa).
No kuitenkin.
Pomolla on jotain mitä se sanoo vieroitusoireiksi kun se haluaa eroon joistakin särkylääkkeistä.
Nyt se on lääkkeetön mutta ollaan vietetty pari todella levotona yötä. Pomo ei vaan saa nukutttua. Se ähkii ja voihkii ja kiereskelee. Joko sitä paleltaa ja se kärsii levottomista jaloist tai sitten sillä on tuskanhiki ja levottomia jalkoja. Onneksi on kirjat. Niitä se lukee kunnes se kuukahtaa - kymmeneksi minuutiksi. Onneksi on myös radiosuomen puheohjelmat joita voi kuunnella läpi yön.
SE ei kuitenkaan ole sortunut syömään niitä hillybillytabuja vaikka sillä on ne vieroitusoireet! Huonosti nukuttujen öiden takia pomo ei päivällä oikein jaksa tehdä meidän kanssa mitään. Ollaan vietetty aikaa tarhassa luita syöden ja ip:t pomon kanssa seurustellen. Se puree kuulemma hampaita yhteen ettei hermostuisi meille. Mulla on kuulemma ihailtava kyky aina vaatia jotain just silloin kun pomo haluaa levätä.

Tänään naapurin kaurapelto oli puitu, mutta nyt on satanut joten on epävarmaa saadaanko me luvattuja kaurapehkuja. Pomo menee kohta kyselemään.

Täällä lähellä paloi talo muutama yö sitten ja nyt poliisit epäilevät rikosta. Oli kuulemma palanut kahdessa paikkaa. Yksi nainen loukkaantui vakavasti palossa.

Ja tässä saatte ihailla pomon otsaa. Se taisikin tehdä syvän kumarruksen silloin kun se dyykkasi maantiellä. Otsa ei todellakaan ole NÄIN edukseen tällä hetkellä. Mutta tukka on ruvennut kasvamaan (ja hajuaisti on palannut). Polvi on hirveen näköinen ja kyljessäkin on komia mustelma.