perjantaina, syyskuuta 04, 2009

KERÄILIJÄKOIRA


LARA:- Mekin ollaan Moskun kanssa kuulemma siirtymässä kivikautiskoiradieettiin. Mammalla on tapana "metsästää" ja "kerätä" ruokaa aamulenkillä ja osallistutaan parhaan kykymme mukaan. Mustikat ovat hyviä. Niitä mamma on keräännyt harva se aamu. Osan se kuivaa, osan se syö tuoreena aamiaiseksi. Sitten se kerää sieniä ja nyt on puolukat tulossa.

Totesin tässä eräänä aamuna että mamma olisi saanut varsinaisen proteiinipommin ihan ilmatteeksi. Kastematoja ja toukkia oli liikkeellä vaikka kuinka! Mutta se ei syö matoja. Vuohen- ja lampaanjuusto korvaa ne.

Eilen kun se mietti päänsä puhki mistä se saisi kokonaisia pieniä saaliseläimiä nahkoinen sisälmyksineen mulle ja Moskulle se keksi KÄÄRMEENRUOAN. Se lupaa ottaa asian puheeksi meidän ruokatoimittajan Tomin kanssa että se tilaisi hiiriä ja rottia meille. Sen lisäksi popsitaan lihaa, mahaa, munia, sisäelimiä, eläinperäistä rasvaa ja ihania lihaisia luita. Hilareita me ei tarvita. Eikä ihminenkään niitä tarvii.
Me syödään kaikki ruoka raakana.

TEATTERILAIVA:


Viime keskiviikkona mamma ja sen kaveri oli teatteriristeilyllä Maritalla.
Ei kuulemma ollut itse teatteriesitys kovin kummallinen. Mamma sanoo sitä kesän pohjanoteeraukseksi. Risteilynä kuitenkin ihan ok juttu vaikkakin alkoi satamaan. Me istuttiin Moskun kanssa tarhassa koko illan.
Onneksi on ne uudet kopit. Ne ovat tosi viihtyisät. Nyt mamma metsästää kaurakuivikkeita. On kuulemma hirveen vaikeeta löytää tänä päivänä. Jos se löytää meistä tulee varmaankin puniaisia koiria koska kaura värjää turkin. Mutta se ei haittaa meitä kun ei olla valkoisia eikä näyttelykoiria.