maanantaina, syyskuuta 07, 2009

Kiireinen viikonloppu

LARA: - Mamma kävi tänään istumassa 40 minuuttia jossain suolahuoneessa. Siellä hoidetaan kuulema keuhkoja. Toivottavasti sen hengitys paranee koska viime aikoina meno metsässä on hidastunut kun sen henki ei kulje. Nyt on lisäksi mamman kannalta kaikkein hankalin keli: märkää märkää märkaa troooppista trooppista trooppista. En minäkään viihdy!Kohta homehdutaan kaikki.

Meidän pikkumamma ajoi jotain inssiajoa tänään ja nyt sillä on taskussa ihan freessi kuormaautokortti. Kävi up-greidaamassa tavallisen ajokorttinsa koska kohta kuormaatuokortit kallistuu.

Eilen, sunnuntaina, satoi kaatamalla koko päivän. Me tehtiin silti tavalliset lenkit. Mamma veti atomiviitan ylleen... että se on huvittavan näköinen siinä.

Lauantaina se oli itteesä niin tyytyväinen kun kävi kerjäämässä veteraaneille rahaa. Niillä on joku porukka joka kokoontuu joka vuosi samaan häppeningiin. Me syötiin luita tarhassa.
Mosku ei päässyt jäljentekoon koko viikonloppuna.

Ja juu. Sainhan makeet naurut ennenkuin jätkä lopulta suostui pitämään sen uuden nenärensselinsä...Mamma joutui tuunaamaan sitä vähäsen, muuten Mosku taitavana sakemannina sai sen pois nyplättyä nenältään. Eipä oo mamma tarvinnut käyttää sitä aamun Pallen lenkillä kun sen yhden ainoan kerran.