perjantaina, syyskuuta 11, 2009

Tapahtumia joka lähtöön


MOSKU:- Viime keskiviikkona päästiin pitkästä aikaa rannalle leikkimään. Oli tosi lämmin ja hieno päivä.
Eilen oli todellinen showpäivä, kun pomo meinas polttaa meidän talon. Se leipoi spelttileipää ja yhtäkkiä levisi taloo palaneen haju. Kun pomo avasi uuninluukon sieltä löi oikein kunnon lieskat. En ole koskaan nähnyt pomon niin ripeänä. Tulihan = kuumuus, happi ja materia. Jos poistaa yhden elementin tuli sammuu. Pomo valitsi tukehduttamisen, eli luukku kiinni, ikkuna kiinni, sitten se raijasi uunin vierellä olevat PAPERIKASSIT joissa lisää paperikasseja eteiseen, kytki matkalla sähköt pois ja nappasi tulomatkalla eteisen maton kainaloon. Keittiönovi kiinni ja keittiöön pomo sitten jäi enkä tiedä mitä se teki. Ainakin tuli sammui. Pomo tärisi kuin haavanlehti kun se oli saanut tulen sammutettua.

Minäkö muka päätön. Nyt minuun on ruvennut kerääntymään massaa, muuten.

MOSKU: Pomo kulkee muutaman lenkin noissa Feelmaxkengissä. Kyllä meitä Laran kanssa nauratti nuo hassun näköiset ihmisen tassut. Sinisissä villasukissa, punaisissa tossuissa. Pomon logiikkaa kulkee jotenkin niin että luuston energia lähtee aina varpaista saakka ja siksi pitää huoltaa jalkoja tosi hyvin. Se on nyt ruvennut paapomaan niitä. Ottaa jalkakylpyjä himalaijasuolassa. Siinä on kuulemma yli 80 mineraaleja, eli kaikki mineraalit.
Lääkitystäkin se vähentää koko ajan. Se on ihan kivaa koska nyt sen pää alkaa kirkastua kun se ei enää kulje hillibillyheroiinipöhnässä koko ajan. Eikä se enää hermostu niin herkäst kun ei ole niin tukala olo.Suu sillä kuivuu ja on haavoilla mutta sekin varmaan paranee.
Lääkäri käski kuuntelemaan kroppaa että ne voi reagoida jos/kun tapahtuu huononemista. Miten kukaan kuuntelee kroppaa jos on huumeet päällä? Pomo on nyt päättänyt päästä sellaiseen kuntoon ettähän joko juoksee, hölkkää, kävelee tai ryömii puolmaratoonin joku päivä.

Kultturipippalot jatkuu. Eilen se kävi katsomassa tökaverin näyttelyä. Christer Gren yllätti kaikki. Kukaan ei tiennyt että se maalaa öljymaalauksia. Pomo osti yhden: Väntan. Se on vielä siellä näyttelyssä. Yllä oleva kuva on Samariamission Miniatyyrinättelystä Ilolassa. Miniatyreja on joka lähtöön mm Titanic, Eiffeltorni jne. Miniatyyrit on valmistettu Samariamissiossa jossa jätkät ovat rehabilitoitumassa. Kannattaa ehdottomasti käydä.