keskiviikkona, syyskuuta 16, 2009

Rikollinen

Larakin seuraa kivikautisdieettiä. Maanantaina se pyydysti jäniksen.

MOSKU: - Lara on rikollinen. Tai oikeestaan pomo.
Lara nappasi maanantaina meidän aamulenkillä ison pikkujäniksen (metsästyslaki ei salli tän tyyppistä metsästämistä). Mulle se ei antanut mitään! Me mentiin sivutielle syömään koska Tomi ja sen keskarit tulivat meitä vastaan. Mamma ehti jo ihmetellä miten se saa Laran kiinni. Sehän halusi pitää saaliinsa itsellään. Mutta sen verran se kunnioittaa pomoa että totteli "hihna"-komentoa.
Minä sain ryövättyä itelleni vähän perskarvaa ja yhden takajalan.
Lara oli paksu kuin michelinukko syötyään sen rusakon eikä saanut ruokaa kotona kuin seuraavana iltana.
Minä sain sentään herkkuaamiaisen kun pomolla sattui olemaan lihaa, mahaa, laardia ja munuainen jääkaapissa. Karvattomia!

Eilen oltiin pomon kanssa sienimetsässä. Sen mielestä on niin ihmeellistä kun voi mennä metsään hakemaan ruokaa, noin vaan. Jääkaappi alkoi kuulemma olemaan tyhjä eikä pomo viittinyt lähtee kaupunkiin ostoksille.
Tottista meillä ei ole ollut edes nimeksi - ellei lasketa pomon normaalia arkipäivän komentamista tottikseksi.

Pomolla on abstinenssioireita kun se vähentää sitä hillybillyheroiinia. Se ilmenee väsymyksenä joten me kaikki ollaan nukuttu ihania pitkiä päiväunia viime päivinä.
Ja nyt on sitten nähty sellainenkin ihme kuin että pomo ajaa partaa...
Jostain kumman syystä tukka on ruvennut kasvamaan vasta nyt, mutta leukaan ja nenän alle on kasvanut tiheä karvaverkosto jo kauan.
Me ollaan Laran kanssa hihitelty tätä. Varsinkin kun se silloin menneellä viikolla lähti sinne työkaverinsa näyttelyyn, parrakkaana ja leuka valkoisena hammastahnasta!!!!
Ei ihme jos ihmiset tuijottaa... Se näytti raivotautiselta. Että meitä nauratti.
Se ehti käydä Liljendalin Salessa ennenkuin se kirjaston vessassa itse huomasi miltä näytti.

Sunnuntaina pomo kävi Porvoon koiranäyttelyssä kattomassa miten Oven fila brasileiro Cosmo pärjää. Se sai punaisen nauhan eli EHn (erittäin hyvä) avoimessa luokassa. Ovella oli myös mukanaan 4,5 kk vanha Shaka, tiukka fila joka "puri" mammaa. Rotutyypillinen hauveli. Ovella on jo nyt kädet täynnä sen kanssa. Huh huh. Ehkä pomo osaa arvostaa meitii sakemanneja nyt! Vaikka minä olen kuulemma turhan tiukka (haukkumisen suhteen) enkä aina osaa kävellä nätisti hihnassa.


Shaka on vasta 4 kk vanha, mutta tiukka fila. Tässä saa toinen koira kyytiä..